Studio Ghibli are multe filme animate care sunt intrend, precum Totoro, Ponyo, Kiki si Howl. Miercuri a avut loc lansarea HBO Max si a adus cu ea serie de desene animate din Japonia in SUA pentru prima data. In ianuaria filmele lui Ghibli au ajuns pe Netflix si sunt accesibile oricarei persoane din lume care are un cont de Netflix. Doar ca un singur film prezinta dificultati si nu se poate vedea nici pe HBO Max si nici pe Netflix. Daca vrei sa afli care sunt filmele de la Ghibli care se pot viziona pe Netflix si HBO Max, citeste randurile de mai jos.

Incepem prin a descrie  Honorable mention: Castle in the Sky si este un film in care sunt prezente diverse aeronave, pirati, tehnologia veche, intriga politica si o frumoasa poveste de dragoste dintre o printesa si un baiat orfan, fiecare provenind din orase secrete.

The Tale of Princess Kaguya este un film in care se prezinta povestea printesei Kaguya, care este trimisa de pe luna si creste, acum fiind o frumoasa femeie, care atrage din ce in ce mai multi petitori. Poate fi perceputa drept o poveste morala, vazuta prin ochii unei fete tinere, fiind in contrast cu lumea care incerca sa o puna in cusca.

Nausicaa of the Valley of the Wind este lansat in urma cu 35 de ani si are in vizor povestea printesei Nausicaa, care este exploratoarea Vaii Vantului si este foarte frumoasa. Au trecut o mie de ani de cand umanitatea a otravit planeta intr-un razboi apocaliptic. Nausicaa exploreaza mostenirea razboiului, care este o jungla toxica. 

Ponyo este o printesa subacvatica, descendenta unui vrajitor si a unei zeite foarte puternice a marii. Este o fire curioasa, ceea ce o conduce la suprafata marii, dar fiind acum un peste de aur si se imprieteneste cu un baiat care exploreaza bazinele de maree din insula lui. Ponyo o sa treaca printr-o schimbare care ii va schimba viata.

Kiki’s Delivery Service este un film in care este vorba despre o vrajitoare tanara care zboara pe matura. Pe masura ce Kiki creste, filmul se axeaza pe schimbarile prin care aceasta va trece. Serviciul de livrare a lui Kiki este intr-o lume magica.

The Wind Rises este un film in care nu sunt implicate creaturi fantastice, ci se bazeaza pe o adevarata poveste, in care un copil trece prin stari de furie, iar inocenta lui este testata. Aici si viitorul se schimba, trecand si el la o dezvoltare, la o evolutie.

Acesta fiind spuse, daca vrei sa afli mai multe despre aceste filme sau chiar poti sa vezi mai multe filme interesante si pline de actiune ale lui Ghibli fie pe HBO Mac, fie pe Netflix.

Filmele Ghibli pe HBO Max si Netflix
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *