Pachetul Microsoft este foarte important pentru multe persoane, fie studenti, elevi, profesori sau chiar orice alte persoane, indiferent de locul de munca. Sunt multe situatii in care ai nevoie de un Word, Excel sau PowerPoint si este ncesar sa il ai mereu la indemana. In aceasta perioada in care persoanele au trebuit sa isi desfasoare activitatile acasa la ei, la domiciliu si daca nu au un Microsoft 365 pe laptopul lor, au simtit nevoie sa il instaleze, sa il cumpere. Dar, exista cateva modalitati prin care il poti obtine gratuit. 

Pachetul Microsoft care include Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneDrive, SharePoint, costa 150 de dolari pentru o instalare simpla, ca Office 365 sau intre 70 si 100 de dolari in fiecare an pentru acces la aceste servicii. 

Pentru studenti si profesori este o veste buna, pentru ca pot obtine pachetul Microsoft Office 365 gratuit daca folosesc adresa de e-mail a scolii. Tot ce trebuie sa faci este introduci adresa de e-mail a scolii pe site-ul oficial la Microsoft. In functie de institutie poate sa dureze chiar si pana la o luna pentru confirmarea accesului gratuit, dar exista si posibilitatea sa primesti raspunsul cu confirmarea pe loc. Absolventii recenti pot si ei beneficia de o reducere semnificativa. Chiar daca nu mai primesc pachetul Microsoft gratuit, pot beneficia de un abonament pe un an cu doar 12 dolari, dar au nevoie de o adresa de e-mail de la scoala valabila. 

Chiar daca nu esti elev, student sau profesor, poti beneficia de o luna de gratuitate la Microsoft 365. Dar va trebuit sa introduci un card si daca nu anulezi inainte de a se incheia acea luna grauita, se vor lua de pe card 100 de dolari pentru un abonament pe un an la Microsoft 365 Family. Dar daca nu au nevoie de toate instrumentele de la Microsoft, poti sa accesezi online Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, Outlook, Calendar si Skype. 

Totusi, aplicatiile acestea cum functioneaza in browser, ai nevoie permanenta de internet pentru a functiona. Aceste instrumente daca sunt instalate pot functiona si daca nu ai internet. Dar, instrumentele online au si cateva avantaje, iar unul dintre acestea ar fi usurinta partajarii unui link al documentului tau, colegilor de munca, de scoala sau alte persoane. Asa ca, nu trebuie doar sa te intristezi ca nu vei putea folosi instrumentele decat online, nu si offline. 

Acestea fiind spuse, daca esti student, elev sau profesor poti sa beneficiezi de gratuitatatea serviciilor Microsoft Office 365 si nu ma refer la cele online care pot fi accesate de catre toate persoanele. Daca ai nevoie de acele instrumente pentru o perioada foarte scurta de timp, poti sa incerci si acea luna gratuita, doar sa nu uiti sa anulezi plata inainte de expirarea lunii gratuite, daca nu se vor 100 de dolari de pe card pentru un abonament pe un an.

Cum sa beneficiezi de pachetul Microsoft 365?
Tagged on:     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *