Samsung si-a anuntat lansarea seria scumpe de telefoane, Galaxy Note 20, alaturi de Galaxy Tab S7, Galaxy Buds Live. Galaxy Note 20 Ultra are foarte multe caracteristici utile si exista 5 functii, care s-ar dori sa existe pe un viitor Iphone 12 sau chiar Iphone 12. Samsung introduce mai multe functii noi la telefoanele sale, iar Apple introduce functii noi pentru a rezolva anumite probleme. Din aceasta cauza, sansele sunt destul de mici ca Apple sa introduca acele 5 functii. Daca vrei sa afli care sunt functiile, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

In februarie s-a lansat Galaxy S20 Ultra care are un zoom optic de 13x si un Space Zoom de 100x. Galaxy Note 20 Ultra are un zoom optic de 5x si unul digital de 50x. Iphone 11 Pro are un zoom optic de 2x. Asa ca, un zoom optic de 3x sau 4x nu ar strica deloc pe un Iphone 12. De obicei, Apple ofera un sistem mai bun pentru camere, doar ca telefoanele Android se bazeaza mai mult pe calitatea pozelor si pe un zoom mai bun. 

Cand se lanseaza un Iphone se testeaza mereu durabilitatea lui, iar Iphone 11 Pro s-a demonstrat a fi cel mai rezistent. Dar Galaxy Note 20 Ultra este mult mai rezistent avand in vedere ca este acoperit de Gorilla Glass Victus, care este mai rezistent de 2 ori decat Gorilla Glass 6, astfel ca face fata caderilor de la 2 metri, in comparatie cu cele de 1,6 metri. Se spera ca Iphone 12 va fi dotat cu Gorilla Glass Victus. 

Cea mai importanta caracteristica a Note 20 Ultra este S Pen, care este foarte rapid. De aceea, se spera ca se va putea folosit un stiloul la Iphone, in special la Max

Samsung abordeaza lucrurile mai bine si are o camera frontala care nu are un decupaj atat de mare in ecran. Apple ofera un decupaj destul de mare telefoanelor sale, de aceea se spera ca Iphone 12 sa nu mai aiba un decupaj asa mare. Totusi, avand functia de FaceID, ii va fi mai greu sa gaseasca o modalitate de a face un decupaj mic. 

Galaxy Note 20 Ultra ara o rata de actualizare de 120 Hz. De aceea, se spera ca si Iphone 12 va avea o rata de actualizare mai mare decat 90 Hz si daca ar primi si un stiloul, rata de actualizare mai mare ar fi destul de necesara. 

Acestea fiind spuse, acestea sunt cele 5 functii care Apple ar trebui sa le preia de la Samsung Galaxy Note 20 Ultra pentru viitorul Iphone 12 si se spera ca le va si avea.

5 functii pe care Iphone 12 ar trebui sa le aiba de la Note 20 Ultra
Tagged on:     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *