Daca esti o persoana sportiva, practici un anumit sport si iti place sa asculti muzica in timpul antrenamentelor si al exercitiilor, inseamna  ca ai avea nevoie de o pereche de casti special concepute pentru sporturi. Castile mai potrivite ar fi cele wireless, pentru ca firul castilor s-ar putea sa te incurce. Daca vrei sa afli care sunt cele mai bune casti pentru antrenamente, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Jaybird Vista costa 150 de dolari si sunt lansate in 2019. La inceput au avut cateva probleme referitoare la sunet. Castile au un design imbunatatit, durata de viata a bateriei este foarte buna, calitatea sunetului a fost imbunatatita si castile sunt complet rezistente la apa. 

Sony WF-SP800N costa 198 de dolari, sunt rezistente la apa, au IP55. Ele sunt modelul sportiv cu functia de anulare a sunetului, dar pentru a obtine un sunet de calitate si pentru ca functia de anulare a zgomotului va trebui sa te asiguri ca varfurile se potrivesc bine in urechi. 

Powerbeats Pro costa 250 de dolari, sunt rezistente la stropi, au IPX4 si are multe dintre caracteristicile pe care le au si AirPods-urile originale. Au un sunet foarte bune, durata de viata a bateriei este lunga, iar castile sunt concepute in asa fel incat sa nu cada din urechi in timpul antrenamentelor si sunt potrivite pentru alergari. 

Apple AirPods Pro costa 219 dolari, sunt rezistente la stropi si transpiratie, au IPX4. Au un design elegant, calitatea sunetului este foarte buna, are un bas puternic, anularea zgomotului din timpul apelurilor este eficienta. Au si modul de transparenta care iti permite sa auzi cea se petrece in jurul tau, potrivite pentru alergatori, pentru a fi atenti si la trafic. 

Plantronics BackBeat Fit 6100 costa 90 de dolari si sunt rezistente la stropi de apa si la transpiratie, au IP55. Aceste casti sunt de tipul peste urechi si sunt potrivite pentru antrenamentele de la sala, dar si pentru a fi folosite zilnic. Durata de viata a bateriei este de pana la 24 de ore. Banda de pe cap se poate ajusta in asa fel incat sa nu cada. Sunt disponibile in negru si gri. 

Bose SoundSport Free se pot gasi si la 179 de dolari si sunt rezistente la stropi si transpiratie. Calitatea sunetului este buna si sunt confortabile. Din pacate, castile si carcasa de transport sunt destul de mari, ceea ce poate duce la o inconvenienta in ceea ce priveste transportarea lor. Cu toate acestea, castile sunt foarte bune.

Acestea fiind spuse, daca esti un sportiv si ai nevoie de o pereche de casti pentru ca iti place sa asculti muzica in timpul antrenamentelor si a exercitiilor, modelele de mai sus sunt potrivite pentru aceste activitati.

Cele mai bune casti pentru antrenamente
Tagged on:     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *