Imprimanta reprezinta o investitie destul de buna, pentru ca sunt situatii in care chiar ai nevoie sa faci o copie sau sa scanezi un document. Imprimantele se gasesc intr-un numar destul de mare pe piata, ceea ce ingreuneaza alegerea uneia singura, fie pentru casa, fie pentru birou. Daca nu sti cum sa alegi imprimanta potrivita pentru tine, in randurile de mai jos voi descrie unele dintre cele mai bune imprimante din 2020, asa ca, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Brother MFC-J895DW se poate gasi la un pret de 130 de dolari, este o imprimanta color, este usor de configurat, poate sa copieze, sa scaneze, are si fax, un ecran color tactil de 2,7 inci, iar in tava incap 150 de coli de hartie. Are 4 cartuse de cerneala si ele rezista mult timp, mai mult decat o imprimanta cu jet de cerneala. Imprimanta aceasta are garantie timp de 2 ani, in comparatie cu multe altele care ofera doar de 1 an. Doar ca aceasta imprimanta nu are o calitate atat de buna a imaginii. 

Canon Clasa LBP622Cdw se poate gasi la un pret de 224 de dolari, este o imprimanta laser, ofera o calitate foarte buna si este o alegere foarte buna pentru o imprimanta de acasa. Nu poate scana sau copia, ci doar imprima. Tava are o capacitate mare. Are un ecran LCD, doar ca nu este tactil, dar este usor de folosit si are si un port USB. 

Canon Pixma iP8720 costa 250 de dolari, este o imprimanta care realizeaza copii foarte bune, culori vii, contrast ridicat, detalii bine evidentiate. Are 6 cartuse de cerneala, nu are comenzi fizice si nici ecran tactil, dar se poate controla prin caseta sa de dialog. Cartusele tin foarte mult timp, imprima foarte rapid, o poza de 8,5 x 11 inci a imprimat-o in aproape 2 minute si desi nu scaneaza si copiaza, este o alegere buna.

Brother HL-L2395DW costa 160 de dolari, este o imprimanta monocroma laser, se poate conecta la o retea Wi-Fi, este rapida, imprima 10 pagini in doar 27 de secunde pe MacBook si pe Windows in 36 de secunde. Compania spune ca tonerul cu care vine imprimanta ar trebui sa fie suficienta pentru 700 de pagini.

HP DeskJet 3755 costa doar 90 de dolari, este perfecta pentru acasa, este mica si ieftina. Tava este pliabila, scanerul este in partea de sus. Calitatea tiparirii nu este chiar cea mai buna, dar este decenta, avand in vedere pretul sau.

HP LaserJet Pro M15w costa 109 dolari, este mica, se conecteaza prin Wi-Fi, doar ca nu are un scaner, dar este o imprimanta color. 

Asadar, poti sa alegi una dintre cele mai bune modele de imprimanta, atat pentru casa, cat si pentru birou, din modelele prezentate anterior. 

Cele mai bune imprimante din 2020
Tagged on:     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *