Sarbatorile se apropie cu pasi repezi si daca te prind nepregatit, nu ai luat cadouri pentru cei dragi, dar ce este drept, bugetul este mult mai limitat, nu trebuie sa te ingrijorezi pentru ca se gasesc si alte cadouri mai ieftine. Dar mai intervine o problema, ci anume, nu sti ce sa le cumperi, nu ai nicio idee. Ei bine, in acest caz, te invit sa urmaresti randurile de mai jos unde voi prezenta cateva idei de cadouri sub 50 de dolari.

Echo Show 5 costa 45 de dolari si este un dispozitiv care s-a vandut foarte bine in acest an. Este un afisaj extern inteligent foarte bun, prin intermediul lui se poate urmari fluxul de la camerele de securitate sau se pot viziona, pur si simplu, videoclipuri sau poze. Este dotat cu Alexa care poate primi comenzi vocale.

Ceasul inteligent de la Lenovo costa 39 de dolari si este dotat cu Google Assistant, astfel ca il vei putea intreba cum este vremea afara si orice alte intrebari. Are si un port USB-A pentru a-ti incarca alte dispozitive si pentru a sta in acelasi timp pe noptiera de langa pat.

Tranya T10 costa 40 de dolari si este o pereche buna de casti wireless. Acest model aduce unele imbunatatiri fata de modelul anterior, are o durata de viata a bateriei mai buna, de pana la 8 ore, rezistenta la apa este mai mare, IPX7, calitatea sunetului este mai buna si carcasa se incarca atat wireless, cat si prin USB0C. 

Tribit Stormbox Micro costa 33 de dolari si este o boxa Bluetooth mica ce poate sa incapa chiar si intr-un buzunar. Calitatea sunetului este foare buna pentru un dispozitiv atat de mic, basul este destul de puternic si profund. Este rezistente la apa si la praf, are IP67 si rezista pana la 8 ore de redare a melodiilor si se incarca prin USB-C.

Incarcatorul Aukey Omnia 100W costa 40 de dolari si este o alegere foarte buna daca o persoana apropiata tocmai si-a luat un Iphone 12 si nu are un incarcator de perete. Acest incarcator are o putere foarte mare, de 100 W si poate sa incarce mai multe dispozitive simultan.

Tastatura Logitech K380 costa 30 de dolari si este potrivit pentru tableta, computere, chiar si pentru telefoane. O tastatura poate sa fie un factor foarte important care ajuta la o crestere a productivitatii muncii de acasa.

Acestea fiind spuse, daca inca nu ai facut cumparaturile de Craciun si nu ai luat nimanui niciun cadou si bugetul tau este limitat, produsele de mai sus pot reprezenta niste idei foarte bune pentru persoanele apropiate tie. Anul 2020 a fost un an in care dispozitivele inteligente, gadget-urile nu puteau sa lipseasca din casa, asa ca poti oferi cadou tot un obiect ce tine de tehnologie.

Cadouri sub 50 de dolari
Tagged on:     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *