Castile sunt foarte importante pentru multe activitati si pentru multe persoane. Pe piata se gasesc o serie de casti, fie cu fir, fie fara fir, fie de tipul in ureche, fie peste ureche si preturile variaza destul de mult. Daca vrei sa iti cumperi o pereche de casti, dar nu vrei sa cheltuiesti o asa suma mare, exista cateva perechi de casti care pe langa faptul ca sunt mai ieftine, sunt si destul de bune. Pentru a afla care sunt aceste casti, ramai cu ochii pe descrierile de mai jos. 

EarFun Free costa 40 de dolari, au Bluetooth 5.0, se pot incarca atat wireless, cat si prin USB-C, sunt complet impermeabile, au IPX7. Cat despre calitatea sunetului, este decenta, sunt potrivite si pentru efectuarea apelurilor, iar durata de viata a bateriei este de aproximativ 6 ore si carcasa mai ofera inca 4 incarcari.

JLab Go Air costa 30 de dolari, au o durata de viata a bateriei de 5 ore si se incarca prin USB. Calitatea sunetului este destul de buna pentru acest pret, sunt rezistente la transpiratie, au IP44. Comenzile sunt tactile si se poate alege dintre modurile JLab Signature, Balanced si Bass Boost. Castile raman in ureche, se poate alege dintre 3 varfuri diferite cu care vin castile la pachet si in carcasa se ataseaza magnetic.

Tribit XFree Tune costa 40 de dolari, au o calitatea a sunetului foarte buna, sunt de tipul peste urechi, sunt foarte confortabile si sunt captusite. 

Koss Porta Pro costa 80 de dolari, au un design care nu este pe gustul tuturor, este un design retro din anii ‘80.

JVC Flats costa 27 de dolari si chiar daca nu au o constructie atat de solida, pretul este destul de mic si apoi iti vei putea permite sa iti mai cumperi o pereche. Modelul pe albastru se poate gasi la 11 dolari.

Panasonic RP-HJE120 costa 9 dolari si este o pereche de casti cu fir, se gasesc intr-o serie de culori vesele si calitatea sunetului este suficient de buna pentru acest pret.

Anker Soundcore Liberty Neo costa 33 de dolari, sunt confortabile, calitatea sunetului este foarte buna si depinde foarte mult de cat de strans este sigiliul. Durata de vata a bateriei este de aproximativ 8 ore.

Anker Soundcore Life P2 costa 48 de dolari, au o calitatea a sunetului foarte buna, sunetu este clar, au 4 microfoane ce ajuta la reducerea zgomotului din timpul apelurilor. Nu au incarcare wireless, iar durata de viata a bateriei este de 7 ore si sunt rezistente la apa, au IPx7.

Prin urmare, daca ai nevoie de o pereche de casti, dar nu vrei sa cheltuiesti o avere, se gasesc o serie de modele ieftine si bune si poti alege modelul preferat dintre cele prezentate anterior.

Cele mai bune casti ieftine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *