Pe piata se gasesc o multime de boxe portabile, de la diferite companii. Daca vrei sa iti cumperi o boxa portabila, care care sa nu fie foarte scumpa, trebuie sa stii ca se afla cateva modele ieftine de boxe portabile pe piata, dar care sunt foarte bune. In randurile de mai jos voi prezenta unele dintre cele mai bune modele de boxe portabile pentru anul 2021, avand un sunet foarte bun, o lunga durata de viata a bateriei, asa ca, ramai cu ochii pe randurile de mai jos.

JBL Go 3 costa 40 de dolari si este cea mai noua boxa a companiei, a primit un design nou, fiind acoperit de un material durabil, nu de plastic si se gaseste in mai multe optiuni de culoare. Ofera un sunet foarte bun pentru dimensiunile sale, este rezistent la apa si la praf, avand IPX6, iar durata de viata a bateriei este de aproximativ 5 ore.

Tribit StormBox Micro costa 40 de dolari, este una dintre cele mai bune boxe mici, are un bas puternic, se descurca bine si la volum mare, are un design placut. La volum mare reuseste sa elimine distorsiunile, astfel ca ofera un sunet foatre bun. Este rezistenta la praf si apa, avand IP67, durata de viata a bateriei este de pana la 8 ore si se incarca prin USB-C. Vine la pachet cu o curea, astfel ca se poate atasa la un ghiozdan, la buzunar sau la alte lucruri.

Bose Soundlink Micro costa 99 de dolari, este putin mai scump decat alte modele mici de boxe. Are o rezistenta completa la apa si este disponibila in 3 culori. Ofera un sunet foarte bun.

Anker Soundcore Motion Plus costa 100 de dolari, este o boxa putin mai mare, dar ofera un sunet excelent. Este o boxa compacta, ofera un bas foarte puternic, volumul este mai mare si sunetul este mai clar. Este complet impermeabil, avand IPX7 si are un suport de streaming aptX.

Sony SRS-XB23 costa 77 de dolari, nici aceasta nu este intocmai o boxa foarte mica, dar are un design diferit si se potrivte intr-un suport pentru pahare. Basul este mai bun, sunetul este mai cald, boxa fiind mai eleganta si este disponibila in mai multe culori, precum negru, coral, albastru deschis, verde. Durata de viata a bateriei este de 12 ore, se incarca prin USB-C, este rezistenta la apa si la praf, are IP67.

Acestea fiind spuse, daca vrei sa iti cumperi o boxa mai mica, pentru ca vrei sa fie mai usor de transportat, dar nu vrei sa cheltuiesti o suma mare de bani, acestea sunt unele dintre cele mai bune boxe mici pentru anul 2021 si o poti alege pe cea care ti se potriveste.

Cele mai bune boxe portabile pentru 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *