Cand vine vorba despre cumpararea unui telefon care este mai scump, daca vrei ca noul tau telefon sa aiba cea mai buna camera, cele mai bune performante, cea mai buna durata de viata a bateriei, pe scurt, sa fie de ultima generatie, va trebui sa platesti o suma destul de mare de bani. Dar, exista o varianta care este evitata de multe persoane, ci anume cumpararea unui telefon resigilat. Daca vei cumpara un telefon resigilat vei putea economisi aproximativ 200-300 lei. Persoanele evita aceasta varianta pentru ca se tem ca vor primi un telefon spart sau stricat, pe care va trebui apoi sa il repare, ceea ce inseamna ca vor cheltui o alta suma de bani. Dar asta nu este adevarat pentru ca nu asta inseamna un telefon resigilat. Pentru a clarifica ce presupune un telefon resigilat te invit sa ramai cu ochii pe explicatia urmatoare. 

Cand o persoana isi cumpara un nou telefon ea va primi dreptul de retur in maxim 30 de zile. Este posibil ca persoanei respective sa nu ii placa telefonul, sa aiba asteptari mai mari de la el, iar in acest caz ea va avea dreptul de a-l returna in maxim 30 de zile. Returul va fi acceptat daca telefonul se afla intr-o stare buna, daca va fi zgariat, stricat sau spart, returul nu va fi acceptat. Dar in cazul in care telefonul se prezinta intr-o stare buna returul se va accepta, persoana respectiva isi va primi banii inapoi, iar telefonul se va expune la vanzare cu un pret mai mic cu aproximativ 200-300 lei. Asta inseamna ca daca vrei sa iti cumperi un iPhone XS Max, de exemplu, nu trebuie sa iti fie teama ca cel resigilat va fi spart astfel incat va fi necesara o inlocuire geam iPhone XS Max. La retur starea telefonului se va verifica, iar daca totul este in regula se va expune la vanzare. Daca acei 200-300 lei sunt banii care iti lipsesc din buget, poti sa iei in considerare varianta de a cumpara telefonul resigilat, astfel incat vei reusi sa economisesti si niste bani. 

Un telefon resigilat inseamna un telefon utilizat de catre o alta persoana pentru o perioada scurta de timp, iar acea persoana din diverse motive vrea sa returneze telefonul. Returul se va accepta daca telefonul va fi intr-o stare buna, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa iti fie teama, pentru ca el nu va fi nici sparr, nici zgariat si nici stricat. 

Acestea fiind spuse, daca bugetul tau nu este atat de mare incat sa iti cumperi telefonul dorit nou, poti sa te gandesti la varianta de a-l cumpara resigilat. Telefonul resigilat este un telefon utilizat de catre o alta persoana pentru o perioada scurta de timp si va fi expus la vanzare in cazul in care returul va fi acceptat si va avea o reducere de 200-300 lei. 

Telefon nou sau resigilat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *