In ultima vreme, multe persoane au tins spre laptopuri mai mici si mai usoare, pentru a fi mai usor de transportat, iar laptopurile de jocuri pana acum erau mai groase, mai grele. Dar, pentru ca acum se conformeaza cererii, exista si modele de laptopuri de jocuri care sunt mai subtiri si mai usoare. Asus ROG Flow X13 este un nou laptop pentru jocuri, dar nu este unul obisnuit, pentru ca laptopul vine la pachet si cu un procesor compact, care nu este incorporat in laptop. Pentru a afla mai multe detalii despre acest laptop, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

Asus ROG Flow X13 costa 2,800 de dolari. Aduce o solutie inovativa in care greutatea si grosimea laptopului sa fie minime, astfel ca i se atribuie un procesor extern. Laptopul are 4 porturi USB-A, are conexiuni DisplayPort si HDMI, o mufa Ethernet, un slot pentru cardul de memorie, un port USB-C. 

Laptopul se gaseste in 2 configuratii, una cu un afisaj cu rezolutie de 1920 x 1200 pixeli si rata de actualizare de 120 Hz si inca una cu o rezolutie de 3840 x 2400 pixeli si rata de actualizare de 60 Hz. 

Asus ROG Flow X13 este dotat cu procesor AMD Ryzen 9, iar performantele sale sunt excelente si se observa diferenta uriasa intre acestea si cele ale unui procesor Intel. Procesorul ofera un echilibru perfect intre putere, zgomot, si caldura, adica laptopul nu este foarte zgomotos si nici nu se incalzeste cu usurinta. Dar, exista si un mod Turbo in care laptopul devine mai zgomotos. Grafica este gestionata de Nvidia GeForce RTX 3080, fiind suficient de rapid incat sa se descurce chiar si cu jocurile foarte intense si complexe si se descurca chiar si cu afisajul 4K fara sa se chinuie. Procesorul cu placa grafica fac o echipa perfecta si ofera performante si putere incredibile. Ofera performante de top fara sa se incalzeasca.

Portul USB-C poate fi folosit pentru un afisaj extern. Procesorul se detaseaza si se ataseaza laptopului cu usurinta. Pentru a-l conecta trebuie sa glisezi un buton de blocare. 

Tastatura este destul de buna, doar ca este proiectata mai mult pentru a lucra, nu pentru joc. Rata de actualizare de 120 Hz este un mare avantaj. 

Durata de viata a bateriei este destul de buna, astfel ca rezista timp de 7 ore. Pentru o durata de viata a bateriei mai mare, se poate alege o rata de actualizare mai mica.

Acestea fiind spuse, Asus ROG Flow X13 este un laptop foarte inovativ, foarte puternic, este un laptop subtire si usor de jocuri, durata de viata a bateriei este destul de buna si este o alegere buna. Cu toate acestea, pretul sau este destul de mare.

Asus ROG Flow X13- review
Tagged on:     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *